Rólunk

Várunk szeretettel a Fess-Veres festő stúdiójában, ahol neves művészek képein keresztül élheted át az alkotás örömét kellemes környezetben. Itt megállhatsz egy picit, a rohanó világ gondjai elől elrejtőzhetsz néhány órára.

Nálunk egy igazán vidám és önfeledt csoportos foglalkozásban lehet részed.

A célunk, hogy igazi művészektől egyedi tematika alapján minőségi instrukciók segítségével kerüljön mindenki közelebb a festés öröméhez, azok is, akik még nem ismerik ezt az oldalukat, de nyitottnak érzik magukat az alkotásra. Mindig szem előtt tartjuk az egyedi igényeket, folyamatosan figyelemmel kísérjük minden alkotónk munkáját az elejétől a végéig és igény szerint külön egyéni instrukciókkal látjuk el őket.

Nálunk gazdagabb leszel, egy remek élménnyel, és egy gyönyörű kép fogja díszíteni az otthonod falát, amire büszke leszel.

Várunk téged sok vidámsággal és szeretettel!

Fess Nevess

„Neves festők után fess és nevess!”

Csapatunk

Papp Zsuzsanna

Tulajdonos | Instruktor | Festőművész

Vágyam volt egy olyan hely létrehozása, ahol az emberek ki tudnak szakadni a hétköznapokból és közelebb kerülhetnek a művészethez.

A művészeti iskolában szerzett tudásom és a több évnyi szakmai tapasztalatom segítségével szeretném átadni az alkotás örömét mindenki számára.

Elsődleges célom, hogy az emberek jól érezzék magukat miközben valami maradandót és újat alkotnak, ami örök emlék marad számukra.

Gyuri

Műértő | Kritikus

Vau!

+36 70 947 5884

1067 Budapest, Csengery utca 88.

info@fessnevess.hu